header-standaard.php

Departments

Search

Buying & Design

Onze brandmanagers en designers zitten vol met wanderlust. Zij reizen de wereld over om overal inspiratie op te doen. Thuis, op onze headquarters in Lijnden, maken en ontwikkelen zij vervolgens de mooiste collecties. Het is een gezonde mix tussen creatief en commercieel denken. Altijd met de klant in gedachte. De modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan. Daar werkt dit team elke dag met veel passie voor!

Bekijk de vacatures

Stores

In onze sfeervolle winkels staat altijd een team klaar om de beste service en persoonlijk fashion advies te geven. Daar ligt onze passie en die delen wij graag. Wij besteden ook veel aandacht aan de presentatie en het interieur, een warme inspirerende sfeer is voor ons erg belangrijk. Onze mooie winkels zijn daar het resultaat van en daar zijn wij best trots op. Net als de glimlach die een klant krijgt door onze service en collectie. Daar kunnen we in de winkel van genieten.

 

Bekijk de vacatures

Other

Wil je werken op ons hoofdkantoor in één van onze Creative, Marketing & E-commerce of Corporate teams? Leuk! Je gaat dan niet alleen voor Costes werken maar ook voor The Sting. Double the fun! Deze vacatures worden allemaal op The Sting jobsite getoond. Klik hieronder op de button voor alle openstaande functies in één van deze vakgebieden of ga direct naar jobs.thesting.com.

Er zijn genoeg mogelijkheden. Kijk wat bij je past en solliciteer!

Bekijk de vacatures