header-standaard.php

Departments

Search

Creatives

De creative department is verantwoordelijk voor het DNA van The Sting. Een club van mensen die hun creativiteit inzet om ons verhaal te vertellen en onze collectie op een bij ons passende manier aan de wereld te presenteren. Identiteiten voor merken komen hier tot stand, de meest bijzondere artworks worden bedacht en mooie shoots worden gemaakt in onze eigen professionele fotostudio’s. Talking about pixels! Hier zijn ze er gek op en weten ze precies wat ze er mee moeten doen.

Bekijk de vacatures

Buying & Design

Onze brandmanagers en designers zitten vol met wanderlust. Zij reizen de wereld over om overal inspiratie op te doen. Thuis, op onze headquarters in Lijnden, maken en ontwikkelen zij vervolgens de mooiste collecties. Het is een gezonde mix tussen creatief en commercieel denken. Altijd met de klant in gedachte. De modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan. Daar werkt dit team elke dag met veel passie voor!

Bekijk de vacatures

Corporate

De afdelingen Finance, Vastgoed, ICT en HR geven de ondersteuning die nodig is om alles soepel te laten verlopen. De kasbewakers, de bouwers, de technology specialisten en de mensen mensen. Er wordt gewaakt over elke euro die binnenkomt en eruit gaat. Nieuwe en bestaande winkels worden gehuurd, verbouwd en beheerd. De nieuwste technologie wordt door ICT voorzien en last but not least, HR. Zij zorgen met de salarisadministratie, eigen Academy en de dagelijkse ondersteuning van HR adviseurs voor tevreden mensen die elke dag weer het beste uit zichzelf halen.

Bekijk de vacatures

Logistiek

Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij logistiek op de juiste plek. Vanuit het distributiecentrum (17.000 m2) worden alle winkels bevoorraad en webshop orders verzonden. Een grote klus waar elke dag 200 mensen mee bezig zijn. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis en wat vandaag in de winkel verkocht wordt is morgen weer aangevuld, bezorgd door onze eigen chauffeurs!

Bekijk de vacatures

Stores

In onze sfeervolle winkels staat altijd een team klaar om de beste service en persoonlijk fashion advies te geven. Daar ligt onze passie en die delen wij graag. Wij besteden ook veel aandacht aan de presentatie en het interieur, een warme inspirerende sfeer is voor ons erg belangrijk. Onze mooie boutiques zijn daar het resultaat van en daar zijn wij best trots op. Net als de glimlach die een klant krijgt door onze service en collectie. Daar kunnen we in de winkel van genieten.

Bekijk de vacatures