Home

Search

Costes filosofie

Creativiteit en gedrevenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je een passie hebt voor kleding en mode en dat je plezier hebt in je werk. Werken bij Costes is inspirerend, zowel in onze sfeervolle winkels als op het artistieke hoofdkantoor.

Onze werknemers zijn echte inspirators en geven onze bezoekers altijd een goed gevoel. De persoonlijke benadering en het warme welkom zijn ook terug te vinden op onze social media en op de Costes blog. Hier proberen we iedereen nog meer te inspireren. We werken graag samen met gelijkgestemden in andere vakgebieden, zoals interieur. Zo is Costes niet alleen een kledingmerk, maar een ware lifestyle.

Lees verder

How it all started

In augustus 2013 opende Costes haar eerste winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Met succes, want al snel volgden meer Costes stores in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht.

We spelen in op de steeds groter wordende groep consumenten die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Inmiddels heeft Costes 40 stores, verspreid door heel Nederland en België. Sinds 2017 verrassen we ook de Vlaamse consument vanuit ons prachtige winkels in Antwerpen, Hasselt en Gent.

Lees verder

The Sting Companies, waar Costes onder valt, verkoopt producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier. We nemen onze verantwoordelijkheid en streven continue naar verbetering. Werken aan deze continue verbeteringen valt onder de verantwoordelijkheid van onze MVO-afdeling, maar wordt ook breed gedragen door het hele bedrijf.

Wij hebben veel tijd gestoken om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de productieketen en de producten. Op basis van deze informatie is er een plan van aanpak opgesteld. Het plan komt overeen met de negen thema’s uit het Nederlands Kleding en Textiel Convenant, waar The Sting Companies actief deelnemer van is.

De kernwaarden van The Sting Companies (ethisch verantwoord, no-nonsense cultuur, eerlijkheid en vertrouwen) zijn de leidraad geweest voor ons beleid over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Lees hier ons volledige MVO beleid:

The Sting Companies MVO-beleid ’21