About

Search

Costes filosofie

Creativiteit en gedrevenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je een passie hebt voor kleding en mode en dat je plezier hebt in je werk. Werken bij Costes is inspirerend, zowel in onze sfeervolle winkels als op het artistieke hoofdkantoor.

Onze werknemers zijn echte inspirators en geven onze bezoekers altijd een goed gevoel. De persoonlijke benadering en het warme welkom is ook terug te vinden op onze social media en op de Costes blog. Hier proberen we iedereen nog meer te inspireren. We werken graag samen met gelijkgestemden, op andere vakgebieden, zoals interieur. Zo is Costes niet alleen een kledingmerk, maar een lifestyle.

Er zijn genoeg mogelijkheden. Kijk wat bij je past!

 

Werken bij Costes

Saai is het nooit binnen Costes. We blijven verrassen. Onze klanten en onze werknemers. We kijken vooruit en spelen in op de laatste trends. We begroeten klanten op een vriendelijke manier en streven ernaar dat ze de winkel verlaten met een glimlach. Omdat wij ze verrast hebben met onze service, collectie en passie voor fashion! Hoe zorgen we daarvoor? Dat is simpel. We doen alles gebaseerd op onze 3 kernwaarden.

Fun
Werken bij onze organisatie is werken met plezier. Het is informeel en we hebben veel plezier met elkaar. Je werkt eigenlijk met een grote vriendenclub samen. Het mooie is dat je voor je vrienden net dat stapje extra doet.

Striving for the best
Wat we doen, doen we goed. We gaan altijd voor het beste. Kwaliteit zie je terug in onze collecties, manier van werken en zeker in onze mensen. Wij zijn echte mensen, zoals jij, met een enorme passie voor fashion en alles wat daarbij hoort.

No-nonsense
Costes is pragmatisch; gewoon doen. Heb je een goed idee dan mag je er mee aan de slag. Niemand doet zich beter voor en je helpt anderen het beste in zichzelf naar boven te halen. Door te doen leer je en dan word je beter in wat je doet. Hierdoor zijn we waar we nu zijn.

BBL LEERPLEK

Bij Costes geloven we in leren in de praktijk en we denken dat je het meeste opsteekt door het werk te doen dat je het leukste vindt. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf en krijg je bij ons de ruimte om jouw BBL-opleiding naast je werk te doen!

Twee keer per jaar starten wij zelfs een interne BBL-klas. Onze talenten die enthousiast zijn en de juiste kennis in huis hebben, kunnen dan op kosten van Costes hun MBO-diploma halen. Fun fact: 40% van onze BBL-verkoopmedewerkers groeit binnen een jaar door naar een leidinggevende functie! How cool is that?!

Wil je meer weten? Klik op onderstaande button.

Meer info

Benefits

 • New fashion friends
 • Uitstekend salaris!
 • 8% vakantietoeslag en 24 of 30 vakantiedagen (afhankelijk van de functie)
 • 25% personeelskorting op onze nieuwste collectie
 • Trainingen en workshops binnen onze eigen Academy
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Werken in een supermooie Costes winkel of in het creatieve en inspirerende hoofdkantoor in Lijnden
 • Mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen
 • Een flexibele en dynamische (bij)baan
 • Collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling
 • Verhuis je voor Costes tijdelijk naar het buitenland? We helpen jou met je verhuizing!
 • Leuke feestjes en borrels