Departments

Search

Stores

Van Amsterdam tot Antwerpen en van Maastricht tot aan Groningen. Onze store teams doen elke dag hun uiterste best om klanten te verrassen en te voorzien van de beste service. Een groep van vrienden en like minded fashion friends zorgt ervoor dat de winkels er op en top uitzien en dat onze klanten fijn kunnen shoppen. Zij komen graag terug bij ons en verlaten de winkel uiteraard met een glimlach én een mooie aankoop.

Bekijk de vacatures

Buying & Design

Teams van Brandmanagers en Designers maken de mooiste items, van knipsel tot stiksel en pixel. Overal vinden zij inspiratie, zowel online als offline. Er worden vintage markten in Los Angeles bezocht, catwalks in Parijs en de straten in Tokyo. Elk label is verantwoordelijk voor het verhaal achter het merk, de kleuren, stoffen en fits van elk item in de collectie. Altijd met de doelgroep en klant in gedachte. Our creative and commercial thinkers!

Bekijk de vacatures

Creatives

De creatieve afdeling is verantwoordelijk voor alle beelden fie een formule vertegenwoordigen. Een club mensen die hun creativiteit inzet om ons verhaal te vertellen en onze collectie op een bij ons passende manier aan de wereld te presenteren. Identiteiten voor merken komen hier tot stand en de meest originele shoots worden hier bedacht. Vervolgens worden deze op locatie of in onze eigen fotostudio geschoten. Let’s get creative!

Bekijk de vacatures

Finance

De mensen van onze financiële afdeling zijn onze kasbewakers. Zij controleren iedere euro die binnenkomt en er weer uitgaat en zorgen ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes lopen. Daarnaast coördineren zij het budget en maken ze prognoses voor de toekomst. Onze merchandise planners zorgen voor cijfermatige analyses van alle collecties.

Bekijk de vacatures

HR

Het gedreven Human Resources-team zorgt voor het recruiten, ontwikkelen en behouden van onze talenten in de winkels, kantoren en DC. Het streven is dat onze medewerkers elke dag het beste uit zichzelf halen en met veel plezier naar hun werk gaan. En onze Payrollspecialisten zorgen elke maand weer voor een goed gevulde portemonnee 😉

Ons MVO-team werkt continue aan verbeteren van de processen rondom de productie van kleding. Wij verkopen producten die op een fatsoenlijke manier geproduceerd zijn met aandacht voor mens, milieu en dier.

Bekijk de vacatures

ICT

Dit team zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan met de aanwezige apparatuur. Tech-savvy, digitally native en altijd tot onze dienst. Van Applicatiebeheerder tot ICT-Support Officer, onze mensen weten alles over de nieuwste technologieën en dragen bij aan een optimale werksfeer. Technology keeps us going!

Bekijk de vacatures

Logistics

Vanuit de distributiecentra (samen ruim 40.000m2) in Tilburg worden alle winkels bevoorraad en webshopbestellingen verzonden. Het logistieke team zorgt dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben, en dat wat vandaag in de winkel wordt verkocht, morgen weer aangevuld is. Daarom zitten onze chauffeurs al op de weg als iedereen nog slaapt.

Bekijk de vacatures

Marketing & E-commerce

De hub van original thinkers, boundary breakers en service verleners. E-commerce is de draaiende kracht achter onze online activiteiten waarbij een team van webmasters, content specialisten en webdesigners er voor zorgt dat elke klant vindt waar hij of zij naar op zoek is. Ze meten en verbeteren alles 24/7 om jouw ervaring nog beter te maken! Tegelijkertijd zorgt onze Customer Service met een dosis engelengeduld en veel enthousiasme dat elke klant de service krijgt die hij of zij verdient!

Bekijk de vacatures

Real Estate

Onze Real Estate a.k.a. Vastgoedafdeling is verantwoordelijk voor al onze winkels en kantoren. Van het aanhuren tot en met het opleveren van de panden en alles daar tussenin. Aan de hand van onze uitgewerkte bouwtekeningen worden de verbouwingen aangestuurd. Onze enthousiaste mensen uit het Vastgoed-team regelen dat alles in goede staat opgeleverd wordt én blijft. En natuurlijk zorgen zij dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Bekijk de vacatures

Sourcing & Productions

De productieteams van Sourcing & Productions bepalen waar de items geproduceerd worden. Zij hebben eigen inkoopkantoren in de belangrijkste productielanden: Turkije, India en China. Met hun specialisatie in bepaalde productgroepen en goede relaties met leveranciers, zorgen ze voor een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk de vacatures