Departments

Search

Stores

In onze sfeervolle winkels staat altijd een team klaar om de beste service en persoonlijk fashion advies te geven. Daar ligt onze passie en die delen wij graag. Wij besteden ook veel aandacht aan de presentatie en het interieur, een warme en inspirerende sfeer is voor ons erg belangrijk. Onze mooie stores zijn daar het resultaat van en daar zijn wij best trots op. Net als die glimlach die een klant krijgt door onze service en collectie. Daar kunnen wij in de winkel van genieten.

Bekijk de vacatures

Marketing & E-commerce

De hub van original thinkers, boundary breakers en service verleners. E-commerce is de draaiende kracht achter onze online activiteiten waarbij een team van webmasters, content specialisten en webdesigners er voor zorgt dat elke klant vindt waar hij of zij naar op zoek is. Ze meten en verbeteren alles 24/7 om jouw ervaring nog beter te maken! Tegelijkertijd zorgt onze Customer Service met een dosis engelengeduld en veel enthousiasme dat elke klant de service krijgt die hij of zij verdient!

Bekijk de vacatures

Technology

Dit team zorgt er voor dat iedereen aan de slag kan met de aanwezige apparatuur. Tech-savvy, digitally native en altijd tot onze dienst. Van applicatiebeheerder tot ICT-support officer, onze mensen weten alles over de nieuwste technologieën en dragen bij aan een optimale werksfeer. Technology keeps us going!

 

Bekijk de vacatures

Creatives

De creatieve afdeling is verantwoordelijk voor alle beelden van Costes. Een club mensen die hun creativiteit inzet om ons verhaal te vertellen en onze collectie op een bij ons passende manier aan de wereld te presenteren. Identiteiten voor merken komen hier tot stand en de meest originele shoots worden hier bedacht. Vervolgens worden deze op locatie of in onze eigen fotostudio geschoten. Let’s get creative!

Bekijk de vacatures

Buying & Design

Onze brandmanagers en designers zitten vol met wanderlust. Zij reizen de hele wereld over om overal inspiratie op te doen. Van Parijs tot aan Tokyo en New York, alles voor het 24/7 lifestyle gevoel. Thuis, op onze headquarters in Lijnden, ontwikkelen zij vervolgens de mooiste collecties. Het is een gezonde mix tussen creatief en commercieel denken. Altijd met de klant in gedachte: de modebewuste vrouw die midden in het leven staat. Daar werkt dit eam elke dag met veel passie voor!

 

Bekijk de vacatures

Corporate

De afdelingen Finance, Vastgoed, ICT en HR geven de ondersteuning die nodig is om alles soepel te laten verlopen. De kasbewakers, de bouwers, de technology specialisten en de mensen mensen. Er wordt gewaakt over elke euro die binnenkomt en eruit gaat. Nieuwe en bestaande winkels worden gehuurd, verbouwd en beheerd. De nieuwste technologie wordt door ICT voorzien en last but not least, HR. Zij zorgen met de salarisadministratie, eigen Academy en de dagelijkse ondersteuning van HR adviseurs voor tevreden mensen die elke dag weer het beste uit zichzelf halen.

Bekijk de vacatures

Logistics

Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij logistiek op de juiste plek. Vanuit het distributiecentrum (17.000 m2) worden alle winkels bevoorraad en webshop orders verzonden. Een grote klus waar elke dag 200 mensen mee bezig zijn. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is morgen in huis en wat vandaag in de winkel verkocht wordt is morgen weer aangevuld, bezorgd door onze eigen chauffeurs!

Bekijk de vacatures